Veelgestelde vragen - FAQ

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen die wij ontvangen:

 

 • Verkopen jullie alleen aan bedrijven of ook aan particulieren?
  Antwoord: Wij verkopen zowel aan bedrijven als aan particulieren. Dit doen wij online, maar ook ter plekke in Vaassen. De Algemene Voorwaarden voor het kopen op afstand die wij hanteren zijn gelijk, voor zowel wederverkopers, verzamelaars en overige geinteresseerden.
   
 • MARTHASZ.com?
  Antwoord: MARTHASZ richt zich op de verkoop en presentatie van antieke verzamelobjecten en unieke decoratiematerialen. Verkoop aan: wederverkopers, verzamelaars, designers en liefhebbers van o.a. porseleinen-, keramieken- en terracottabeelden, servies, zinken emmers en teilen, gietijzeren tuinmeubelen, tafels en stoelen. Bronzen-, houten- en marmeren beelden. Terrasdecoratie: tuinbeelden en tuinvazen, verlichting voor binnen- en buiten, hanglampen en lantaarns. Industrieel design, retro objecten uit de 50’er, 60’er en 70’er jaren. Spiegels, lijsten, schilderijen en overige wanddecoraties. Antieke decoraties en verzamelobjecten, zoals: reclameborden, affiches. Klassiek interieur: 19e eeuwse- en en 18e eeuwse antiek. Studentica en techniek. Glaswerk zoals: kristal. Frans brocante, Europees antiek, Chinese- en Japanse voorwerpen. Kleinmeubelen en kleingoed van: koper, tin en messing. Film- en fotoshootrekwisieten, horecadecoraties met een unieke sfeer en eyecatchers.
   
 • Is het mogelijk om de artikelen waarin ik geinteresseerd ben, vooraf persoonlijk te bekijken?
  Antwoord: Ja, alle artikelen die door ons op marthasz.com aangeboden worden zijn vooraf te bezichtigen op ons adres in Vaassen. Voor actuele openingstijden raadpleeg de contactpagina

 

 

     

© 2012 - 2021 MARTHASZ | sitemap | rss